Står du på en valgliste? Du er av interesse.

Gode sikkerhetsråd til alle kandidater ved kommunestyre- og fylkestingsvalget fra Regjeringen.

Les brosjyren

Som en del av tiltaksplanen for å øke motstandsdyktigheten mot påvirkning og hybride trusler under kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019, sender regjeringen nå ut en brosjyre til alle som stiller til valg i høst.

Brosjyren forklarer blant annet hvorfor den enkelte kandidat kan bli utsatt for uønsket påvirkning, hvordan informasjon kan komme på avveie og hva de kan gjøre for å hindre dette.

Brosjyren inneholder gode råd om hvilke forholdsregler man kan ta for å bli mindre sårbar for påvirkning. Formålet med brosjyren er å øke bevisstheten til listekandidatene.

Utarbeidet av Etterretningstjenesten, Nasjonal sikkerhetsmyndighet og Politiets sikkerhetstjeneste

Regjeringen.no 21.06.2019