Rådmann Inger Anne Speilberg blir fylkesdirektør i NAV

Rådmann i Larvik kommune, Inger Anne Speilberg har takket ja til stillingen som Fylkesdirektør i NAV Akershus. Hun starter i sin nye jobb til høsten.

- Etter 4 år som rådmann i Larvik kommune har jeg latt meg friste av nye lederutfordringer, og har etter nøye overveielser takket ja til en stilling som fylkesdirektør for NAV Akershus, sier Inger Anne Speilberg.

- Jeg er utrolig stolt over den jobb som gjøres i Larvik kommune, stolt av dyktige ansatte og vet det er mange viktige utviklingsprosjekter på gang. Jeg brenner for kommunens omfattende oppdrag og trives godt som toppleder i en flott organisasjon.

- Samtidig er dette en unik mulighet for meg å kunne gå inn i en topplederjobb i staten og for NAV i et fylke med over 1/2 million innbyggere. Det er en spennende lederoppgave med et unikt samfunnsoppdrag som jeg motiveres av, sier Speilberg.

Det er ikke endelig avklart når Speilberg vil starte i ny jobb, men tidlig høst er sannsynlig. Konstituering av ny rådmann i Larvik kommune vil mest sannsynlig skje i kommunestyremøte i september.

Det er fellesnemda for sammenslåingsprosessen mellom Larvik og Lardal som avgjør hvordan rekruttering av fremtidig rådmann i nye Larvik kommune skal skje.