Musikalsk hyggestund med lærere fra Larvik kulturskole

Nå skal de vise hva de kan i Larvik kirke torsdag 14. april 2016 kl. 12.00. Gratis inngang.

Larvik Kulturskole driver ikke bare med undervisning av barn og unge. De holder også profesjonelle konserter. De fleste lærerne på kulturskolen er nemlig dyktige utøvende musikere i tillegg til å være pedagoger. Nå ønsker kulturskolen å vise fram personalets ferdigheter i en konsertserie. Dette skoleåret blir det holdt to konserter, og det tas sikte på å doble antallet til neste skoleår. Arenaer for disse konsertene er Larvik kirke, biblioteket og kulturskolen.

Torsdag 14. april kl 12.00 kan du oppleve våre lokale profesjonelle musikere i Larvik kirke. Og her blir det noe for enhver smak: Gro Hundvin Eliassen vil synge tre flotte melodiøse, romantiske sanger av Jean Sibelius. Vi får også høre Adagio fra dobbelkonsert av Bach for fiolin og obo spilt av Fredrik Gulbrandsrød på klarinett og Inger Marie Kittelsen på fløyte, akkompagnert av Edin Mustacevic på flygel. Tone Amundsen Stokland spiller en sonate av Handel på fiolin, og Elise Kaupang synger Oh! Had I Jubals`Lyre, også av Handel.  Her akkompagnerer Dag Eivind Holhjem.

Konserten avsluttes med en sjeldenhet, nemlig originalmusikk for solistisk el-gitar. Bjørnar Martinsen spiller tre stykker av J Satriani. Satriani er en rockegitarist som er verdensberømt både for sine komposisjoner for el.gitar, og for sitt gitarspill. Han har skrevet mye spennende solostoff for el-gitar.

Det er som vanlig gratis entré på lunsjkonsertene i Larvik kirke. Og det blir som vanlig også anledning til å gi en gave ved utgangen til musikkarbeidet i kirken.