Larvik.no er lansert

Larvik.no skal gjennom inspirerende innhold, lokal stolthet og digitalt engasjement bidra til å løfte Larvik kommunes attraksjonskraft som bo- og arbeidssted.

Larvik.no skal være et levende nettmagasin med inspirerende innhold om hvordan det er å bo, arbeide og leve i Larvik kommune.

Vi ønsker å snakke til og med utflytta Larvikinger, men også andre som vurderer Larvik som bosted.

Larvik er i stor utvikling, men vi må bli flinkere til å fortelle om det, og vi har som mål at det som skjer i Larvik må bli mer synlig på nett. For vi vet det er på nettet det skjer – det er her vi må engasjere og inspirere.

Hovedmålet med larvik.no er å bidra til økt befolkningsvekst i Larvik. Å velge å flytte styres av mange faktorer, og involverer gjerne flere enn deg selv. Derfor tenker vi å være her og pirke i hjemlengsel, vanne jobbdrømmer, og dyrke bolysten til alle dere der ute.

Larvik.no skal gjennom inspirerende innhold, lokal stolthet og digitalt engasjement løfte Larvik kommunes attraksjonskraft som bo- og arbeidssted.

Alt innholdet som publiseres på larvik.no, vil også formidles gjennom facebooksiden «Vekst i Larvik» og Larvik kommunes Facebookside.

Tilbakemeldinger og innspill til saker mottas med takk til prosjektleder Nils Fredrik Lysebo på nils.fredrik.lysebo@larvik.kommune.no