Informasjonsmøte om Husebyjordet omsorgsboliger 26.09.2016

Velkommen til informasjonsmøte om Husebyjordet omsorgsboliger i kafeteriaen på Tjølling sykehjem på Tjøllingvollen mandag 26. september 2016 kl. 17.30.

Trygt å bo, enkelt å leve

På Husebyjordet skal det være trygt og godt å bo hjemme lengst mulig. Her får du det du trenger for å nyte og glede deg over livet, alene og sammen med andre i et fellesskap.

På Husebyjordet skal det være enkelt å være hjemme, og enkelt å komme seg ut. Det er kort vei til både butikker og flotte turområder. Det er også enkelt å få besøk. Vi har egen gjesteleilighet som kan romme familie og venner på kortere eller lengre besøk.

Se vårt prospekt på Husebyjordet Omsorgsboliger

(Flipbook/iPaper, les på nett, last ned, skriv ut eller del)

Trygghet med velferdsteknologi

Moderne kommunikasjons- og varslingsteknologi i hver leilighet gjør det enkelt og trygt å bo i egen bolig.

Velferdsteknologi bidrar til en mest mulig selvstendig tilværelse. Dette betyr å kunne greie mer av de daglige gjøremål selv og kunne få økt kontakt med andre, det være seg familie, venner eller naboer.

Eget nettbrett hvor du an kommunsere med de ansatte, familie og venner. På nettbrettet vil du kunne lese aviser og være på nettet, og få vikitg informasjon som gjelder deg, dagens program og informasjonsvideoer. Med nettbrettet vil du også kunne styre lys, persienner, gardiner og vinduer uten anstrengelse.

Eget varslingsanlegg som gjør det mulig for deg å varsle når du trenger hjelp. Det vil også være mulig å varsle ved uønskede hendelser i boligen.

Glede, samhold og muligheter

Egen gjesteleilighet hvor familie og venner kan bo på kortere eller lengre besøk.

Hyggelige fellesrom gir godt naboskap og felles opplevelser.

Sentralt og fredfullt område med mange muligheter for opplevelser.

Vi synes det er viktig med et godt naboskap og felles opplevelser. Derfor har Husebyjordet store fellesarealer, både hyggelige stuer og terasser, hvor det er lett å møtes og være sammen.

Leilighetstype 1 på 53 kvm

Inneholder stue/kjøkken, soverom, bad, innvendig bod, utvendig bod, terasse

Leilighetstype 2 på 70 kvm

Inneholder stue/kjøkken, 2 soverom, bad, innvendig bod, utvendig bod, terasse

Ønskes mer informasjon, kontakt

• Larvik kommune, Boligkontoret, Byskogveien 5, 3257 Larvik.
  • Telefon: 33171075