Godt samliv! Parkurs for førstegangsforeldre

Familiesentrene i Larvik arrangerer kurs for par som har fått sitt første barn sammen. En gavepakke til foreldre i barnets første leveår.

I januar 2017  tilbyr vi 2-dagers kurs

Lørdag 14.01.2017 kl. 10.00 - 15.00 og mandag 16.01.2017 kl. 17.00 - 20.00

Sted:  Mesterfjellet skole og familiesenter, Ahlefeldtsgt 6, Larvik. Felles inngang med Farrishallen.

Kursholdere: Trym Aarstad og Åse Holmberg

Dersom kurset ikke blir fulltegnet med førstegangsforeldre, vil det bli anledning for andre småbarnsforeldre å delta på kurset. Gjennomføring forutsetter tilstrekkelig antall påmeldte. Det tas forbehold om endringer.

Dette har alle småbarnsforeldre bruk for!

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere:

• "Tenker at alle som blir foreldre kan ha godt av et kurs som dette. Å bli foreldre er en stor forandring i livet."
  • "Godt å få andres tips, nytt syn på ting"
  • "Veldig viktig - avgjørende - å ha god kommunikasjon i forholdet, og en får noen gode verktøy for å kommunisere på kurs. Er i tillegg kosli' date med partneren. NYTTIG & NØDVENDIG!"

Se mer informasjon på www.godtsamliv.no

Påmeldingsfrist 06.01.2017

Send navn, epost og telefon til Ingunn Nygård, epost: ingunn.nygard@larvik.kommune.no

Velkommen til kurs og hyggelig samvær!

Last ned invitasjonen i pdf