Godt samliv - parkurs for førstegangsforeldre

”Dette har alle småbarnsforeldre bruk for!” Familiesentrene i Larvik arrangerer kurs for par som har fått sitt første barn sammen. En gavepakke til foreldre i barnets første leveår.

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere:

”Tenker at alle som blir foreldre kan ha godt av et kurs som dette. Å bli foreldre er en stor forandring i livet.”

"Godt å få andres tips, nytt syn på ting”

"Veldig viktig - avgjørende - å ha god kommunikasjon i forholdet, og en får noen gode verktøy for å kommunisere på kurs. Er i tillegg kosli' date med partneren. NYTTIG & NØDVENDIG!"

Våren 2016  tilbyr vi 2- dagers kurs;

LØRDAG  12. mars  kl. 10.00 – 15.00 og MANDAG  14. mars kl.17.00 – 20.00.

Sted:  Mesterfjellet skole og familiesenter, Ahlefeldtsgt 6.
Felles inngang med Farrishallen

Kursholdere: Trym Aarstad og Åse Holmberg

Påmelding med navn, mailadresse og telefonnummer innen 06.03.15 til:
Ingunn Nygård, ingunn.nygard@larvik.kommune.no

Se mer info på www.godtsamliv.no

Dersom kurset ikke blir fulltegnet med førstegangsforeldre, vil det bli anledning for andre småbarnsforeldre å delta på kurset. Gjennomføring forutsetter tilstrekkelig antall påmeldte.

Det tas forbehold om endringer.

Velkommen til kurs og hyggelig samvær!