Fargespill Larvik

Søndag 6.mars har Fargespill Larvik premiere på ny forestilling i Kulturhuset Bølgen. 85 barn og ungdom fra over 25 ulike nasjoner er verter for søndagen to forestillinger.

Fargespill er en eksplosiv forestilling presentert av barn og unge fra 25 ulike land, inkludert Norge. De fleste av aktørene er kommet til Norge som flyktninger og asylsøkere. Med utgangspunkt i folkekultur fra sine respektive land og kulturer presenterer de sammen en forestilling som storstilt feirer vår forskjellige fortid og vår felles framtid.

Forestillingene bygges opp med folkesanger, regler og dans som de har tatt med seg fra sine respektive land og kulturer. Juveler vi aldri ville fått oppleve om ikke disse barna og ungdommene hadde kommet hit. Bare det beste har overlev, og foreningen av disse musikalske perlene med den norske folkemusikken, ispedd et drypp av global ungdomskultur, skaper et soleklart bilde på mulighetene som ligger i spenningsfeltet mellom forskjell og forening.

Årets forestilling vises i Bølgen kulturhus søndag 6.mars kl. 15. og kl. 18. Mandag 7.mars inviteres grunnskolene i Larvik til to skoleforestillinger.

En smak av verden!

I forkant av forestillingen inviteres du inn i en rik verden av smaker,
dufter og kulturuttrykk. Flere av de internasjonale miljøene i Larvik samles
i Kulturhuset Bølgen og byr på spennende spesialiteter. Dette kan oppleves fra kl 14.00