Eva Camilla kan bli Norges beste brannmann!

En av deltagerne i høstens nye realityprogram "Norges beste brannmann" på TVNorge heter Eva Camilla Toverud og arbeider i Larvik brannvesen.

Programmet har samlet ti deltagere fra brannstasjoner i hele Norge som skal konkurrere om den gjeve tittelen "Norges beste brannmann". Gjennom fysiske og psykiske kraftanstrengelser er målet er å finne den aller modigste, sterkeste og beste brannslukkeren av dem alle. Deltakerne i programmet blir utfordret i alt fra styrke, utholdenhet og livredning og får testet sin klaustrofobi og høydeskrekk. De skal for eksempel balansere utenfor Svinesundsbrua, 65 meter over vannet.

Trebarnsmoren Eva Camilla (35) jobber til daglig i Larvik brannvesen og har stor yrkesstolthet. I programmet ønsker hun å vise fram menneskene bak uniformen i et yrke som har stor mangfoldighet utover det å slukke branner.

Vinneren får en brannbil med spesialutstyr, også kalt framskutt enhet, til bruk på sin brannstasjon. - Det er en ganske tøff konkurranse, men er samtidig et feelgood-program. Det er god stemning og barske utfordringer, forteller programlederen Henriette Bruusgaard.
Eva Camilla Toverud fra Larvik kan bli Norges beste brannmann!

Bildet viser Eva Camilla Toverud til venstre. Foto: Bjørn Wad