ALL hverdagsaktivitet teller og gir poeng!

Meld deg på og kom i form med "Sykle til Jobben"-aksjonen der ALL hverdagsaktivitet teller og gir poeng! Påmeldings- og registreringsperiode fra 19. april til 17. juni 2017. Tren når du vil, hvor du vil og hva du vil.

Gratis for alle som bor/jobber i Larvik! Larvik kommune spanderer påmeldingsavgiften.

Delta alene eller på lag med 2-5 personer - verv - og vinn flotte premier! Du får egen treningsdagbok på nett der du logger aktiviteten eller koble til treningsappene Endomondo/Strava for automatisk registrering! Meld deg på nå: www.sykletiljobben.no

Hvordan får man poeng?

Stjerneaktiviteter*

Noen aktiviteter vil gi poeng uavhengig av varighet, disse aktivitetene er markert med en stjerne foran i nedtrekksmenyen som vises på skjermen når du skal velge hvilken type aktivitet når du registrerer aktiviteten. Disse aktivitetene er:

• Sykle til jobben (kan loggføres med Endomondo hvis du velger sykkel (transport), med Strava er det dessverre ingen match).
  • Gå til jobben
  • Løpe til jobben
  • Aktiv reisevei (der du velger kroppen som fremkomstmiddel på strekninger du vanligvis ville brukt bil).
  • Elsykkel (kan loggføres med Strava hvis du velger el-sykkel)

Disse aktivitetene vil gi ett poeng selv varigheten på økten er under 30 minutt. Deretter gjelder hovedregelen som beskrevet under.

Hovedregelen er ett poeng for hvert 30. minutt i aktivitet

• Minst 30 minutter med fysisk aktivitet gir ett poeng.
  • Minst 60 minutter med fysisk aktivitet gir to poeng.
  • Minst 90 minutter med aktivitet gir tre poeng.

Du kan maks få tre poeng per dag, og målet er å gjennomsnittlig 1,5 om dagen. Dette gjelder både for laget og for enkeltpersoner.

Summering av økter

Hvis du en dag registrerer tre økter på 20 minutter som summert vil bli 60 minutter, har du krav på to poeng. Ved registrering av flere økter under 30 minutter vil ikke systemet summere øktene dine og du vil stå med 0 poeng. Derfor rådes det til heller å registrere to økter på 30 minutter. På denne måten vil du få de poengene du har krav på!