Innflyttergave

Innflyttergave med smak av Larvik!

Alle som melder flytting til Larvik får en innflyttergave i posten med gratis-billetter til mange fine opplevelser i Larvik (en  pr. husstand). Når Larvik kommune mottar flyttemeldingen, sendes det et velkomstbrev i posten med billetter.

Billettene aktiverer du på denne siden.

 

 Innflyttergaven inneholder følgende:

Bølgen  

Kulturhuset Bølgen
Ta med deg familien på et av landets flotteste kulturhus. Konsertsal med 550 seter, galleri og restaurant. «Bølgen» har også tre heldigitale 3D kinosaler. «Bølgen» gir deg to gratis kinobilletter.

   

 

Foldvik familiepark   Foldvik Familiepark
Et eldorado for barn og ekte avkobling for voksne. Foldvik Familiepark har satt sammen en enestående samling aktiviteter for barna og skuldersenkende hygge for de voksne. Foldvik Familiepark gir deg fri entre for to personer.
     
LHK Arena   LHK - Arena Larvik

LHK er verdens beste damehåndball-lag og hjemmelaget gir deg og din familie en familiesesongkort som gjelder til alle Postenligakamper og Champions League-kamper i gruppespill i Arena Larvik.

     
Klatreparken   Klatreparken «Høyt & Lavt»
Skandinavias største klatrepark fikk terningskast 6 av Dagbladet. Her er mye aktiv moro tilpasset alle aldre. Kupongen gir gratis entre for inntil to voksne og to barn. Seil på line hundre meter over lågen eller test motorikken i tretoppene.
     
OP   Østlands-Posten
Lokalavisa gir deg avisa gratis i posten fire uker på rad. Ring inn din aktiveringskode på tlf. 33 16 30 00. Østlandsposten er Larviks viktigste nyhetsorgan. Leser du ØP vet du hva som skjer.
     
Farris bad   Farris Bad
Farris Bad har Nordens største og mest innholdsrike spaavdeling, med mineralvannsgrotte og vann fra Farriskilden. Farris Bad gir deg to billetter til prisen av en.
     
 

Larvik Museum
Få et innblikk in i Larviks spennende historie! På museet finner du aktiviteter for små og store.  Biletten byttes i et gratis familie-årskort som gjelder både i Verkensgården og Herregården.