Flytte til Larvik

Om du ønsker å flytte til Vestfold bør du velge å bo i Larvik. Når den lille nabojenta og moren hennes ønsker deg velkommen med en bukett markblomster er det typisk, og spør vi besøkende og innflyttere, sier de at folk i Larvik er hjelpsomme og lette å komme i kontakt med. Det er godt å bo i Larvik.

Kommunen består av byene Larvik og Stavern, samt stedene Helgeroa, Nevlunghavn, Ula, Kjerringvik, Tjølling, Hvarnes, Verningen, Kjose og Kvelde. Uansett hvor du bosetter deg vil du oppdage at prisnivået er hyggelig og at mulighetene for havsutsikt er meget gode. Fritidsmulighetene er ganske enkelt fantastiske, med nærhet til alt. Er du opptatt av livskvalitet er det helt klart et godt valg å bo i Larvik.

 

Rimelige boliger, stort arbeidsmarked.

Om du velger å bo i Larvik får du som regel bolig til halve prisen av tilsvarende i Oslo. Samtidig er Larvik ett av stedene med høyest prisvekst i landet. Med 123 km kystlinje og sentrum plassert som et amfi mot fjorden, er det også mange boliger med havutsikt. På landet eller langs vannet. Du finner en bolig som passer deg i Larvik. Med 250 000 mennesker innen 30 minutter reisetid, har Larvik også et stort regionalt arbeidsmarked. Finn ledige stillinger.

 

Larvik satser på opprusting av skolene. Dette har bl.a. resultert i praktbygget Thor Heyerdahl VGS, og flere utbygginger er planlagt i nær fremtid. Larvik har full barnehagedekning. Både barnehager og skoler ligger stort sett nært til boligområdene i Larvik kommune. Skoler og trygge skoleveier utvikles kontinuerlig.

For nye innbyggere har vi satt sammen landets sprekeste innflyttergave hvor du kan oppleve flere spennende tilbud helt gratis..