Etablere deg i Larvik

Tenker du å etablere egen forretning, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Kanskje lurer du på noe rundt forretningsplan, budsjett, regnskap, forretningsavtaler, kontrakter, markedsføring eller nettsider?

Larvik kommune er medlem i START Vestfold og har egne START koordinator. START er et etablerernettverk i Vestfold, som skal bistå nyetablerere og de som har tanker om å starte egen bedrift. START koordinator kan veilede, være diskusjonspartner og døråpner i kommunen.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Dette er ett tilbud til deg som planlegger å starte egen bedrift, er i startgropa eller allerede har startet egen bedrift. Vi har hele tiden fokus på at det ikke finnes noe fasit på hvordan man starter en vellykket bedrift. Men vi tror at det er viktig med så god planlegging som mulig, og at det kan utgjøre en forskjell i hvilken rekkefølge man utfører ting. Dersom man trenger lån er det for eksempel viktig å ha en gjennomtenkt forretningsplan før man oppsøker banken. Vi kan deg med veiledning og rådgivning, men vi gir ikke økonomisk bistand.Gjennom START har du tilgang til et stort nettverk av lokale hjelpere som kan bistå deg i oppstartsfasen av din bedrift.  Tilbudet er gratis.

START arrangementer

De lokale START-kontorene i Vestfold arrangerer jevnlig etablererkvelder, kurs og fagseminar for nyetablerte og de som tenker å starte egen bedrift. På samlingene kan man treffe folk i samme situasjon som seg selv, og profesjonelle hjelpere fra offentlig og privat næringsliv. I tillegg til faglig innsikt er dette en god mulighet til å utveksle erfaringer, få gode tips og bygge eget nettverk i lokalsamfunnet.

Sekurskalenderen her

Kontakt informasjon

Etablererrådgiver og START koordinator Gillian Hockly
Gillian Hockly
Etablererrådgiver og START koordinator i Larvik